Site Overlay

Wat ik doe

TIMMEREN

Het timmerwerk is één van mijn specialismen. Het maken vanuit het “niets” tot een nieuw kozijn, dat in een nieuw te bouwen of te vervangen erker moet komen, is voor mij een interessante opdracht.

LEES MEER

TUINIEREN

Het onderhouden van uw tuin, is bij mij in goede handen aangezien ik ook hier ruime ervaring in heb.  Het snoeien van bomen of struiken is één van de mogelijkheden, maar ook het rooien en kleinzagen van bomen.

LEES MEER

SCHILDEREN

Alles waar verf op kan en ik met de kwast bij kan is een klus voor mij. Dit kunnen zowel binnen als buitenklussen zijn. Buiten zal er soms met een steiger gewerkt moeten worden.

LEES MEER

SLOPEN

Heeft u zich al jaren geërgerd aan die oude, lelijke schoorsteen op uw dak? Laat mij deze vakkundig weghalen. Wilt u een andere indeling in uw huis en moeten daarbij muren weggebroken worden?

LEES MEER

SCHOORSTEEN VEGEN

Ik beschik over de mogelijkheid om van beneden af het rookkanaal bij u te reinigen. Het voordeel daarvan is dat er niemand het dak op hoeft.

LEES MEER

DIENSTVERLENING

Hieronder versta ik de mogelijkheid om mijn hulp in te roepen bij kleinere klussen, die soms misschien maar een dag, of minder, zullen duren.

LEES MEER